Hoppa till innehåll

Affärsjuridik Infokomp Webb Gymnasial nivå

Ekonomi

Webbaserad, 100 poäng

Affärsjuridik Infokomp
Vill du skaffa högskolebehörighet eller komplettera dina gymnasiebetyg? Hos oss kan du nå dina studiemål!
Om du studerar hos Infokomp har du möjlighet att utforma ett individuellt studieupplägg. Du kan välja att läsa in ett helt gymnasieprogram, eller bara de enstaka kurser som du behöver och är intresserad av. Som distansstuderande kan du dessutom välja om du vill läsa på heltid eller deltid, alternativt studera i lägre tempo om det passar dig bättre.
Undervisning och examination sker på vår digitala och moderna lärplattform itslearning, med viss tillgång till handledning.
Välkommen till Infokomp!
 Webbaserade studier
Genomförs via lärplattform. Tillgång till handledning av behörig lärare via digitala verktyg, dagtid. Tillgång till viss handledning av behörig lärare via digitala verktyg utanför arbetstid kväll/helg. Kräver datorvana och tillgång till dator.


 

Förkunskapskrav

För att vara behörig att delta på en kurs ska deltagaren sakna sådana kunskaper som utbildningen syftar till att ge. Dessutom ska deltagaren ha förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.
Vissa kurser kräver att du har kunskaper med dig från en annan kurs. Vilka kurser som bygger på varandra hittar du på Skolverket. Om Västerås behöver göra ett urval pga ekonomiskt begränsade resurser så följs prioriteringsordningen i lagstiftningen. 
 
 

Ämnes-/kursplan

JURAFF0 (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

JURAFF0-WEIN

Skolform

Gymnasial utbildning

1 Kursstart

 1. Kursstart 2996181

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Skola
  Infokomp
  Slutdatum
  Studietakt